Nederland internetland

Online aanwezigheid is onmisbaar in het bedrijfsleven, vooral in Nederland. Volgens de Digital Economy and Society Index (DESI) staat Nederland aan de digitale top van Europa. Dat biedt Nederlandse ondernemers veel kansen. Wij helpen hen graag mee om deze kansen te grijpen.

VONBRINK bouwt websites

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Wij bouwen websites die zowel technisch als grafisch perfect aansluiten bij de doelgroep, op alle apparaten, browsers en schermgroottes.

VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites
VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites VONBRINK bouwt websites

Onze werkwijze

Tijdens de ontwikkeling van een website doorlopen wij de volgende stappen:

1

Kennismaking

Altijd spannend, zo'n nieuwe samenwerking. We zullen eerst moeten zien of het tussen ons klikt. Daarom nodigen wij u in het begin bij ons uit in het Kapelhuis voor een gesprek over uw wensen en verwachtingen. Hierdoor kunnen wij ons beter inleven in het doel en de doelgroep van uw project, zodat we tot het beste eindresultaat kunnen komen.

2

Concept

Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte gaan wij brainstormen, brainstormen en nog meer brainstormen. Net zo lang totdat we het ultieme idee hebben voor uw website. Dit werken wij uit in een functioneel ontwerp en een grafisch ontwerp. Dit zijn de bouwtekeningen van uw nieuwe website.

3

Creatie

Alle brainstormsessies, planningen en ontwerpen zijn achter de rug. Het ruige werk kan beginnen! Aan de hand van het functioneel ontwerp wordt de website technisch in elkaar gezet met keiharde PHP, HTML, CSS en jQuery. Wij hebben veel technische kennis in huis, waardoor vrijwel alle vraagstukken kunnen worden opgelost. Na de ontwikkeling wordt het resultaat vol trots aan u gepresenteerd.

Wij werken met open source content management systemen. Met deze systemen kunt u na oplevering gemakkelijk zelf de website updaten.

4

Optimalisatie

Na de oplevering van de website bent u nog niet van ons af! Integendeel, wij zetten de samenwerking graag voort. Het is belangrijk om de website te laten groeien en bloeien. Daarom vergroten wij graag uw vindbaarheid of onderhouden wij uw social media.

Praktijkvoorbeelden

Praatjes vullen geen gaatjes. Wij hebben websites gebouwd voor onder andere de volgende klanten: