Patiëntgerichte orthodontistenpraktijk

Ortho Velp is een orthodontistenpraktijk, waarin patiënten met veel zorg beugelbehandelingen ondergaan onder leiding van orthodontist Anne Cuperus. Anne is zeer ervaren in orthodontie voor kinderen en volwassenen. Voor deze orthodontistenpraktijk hebben wij een website ontwikkeld waar de werkwijze en beugelbehandelingen worden uitgelicht. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Ortho Velp er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op orthovelp.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Ortho Velp

Veelgestelde vragen

Er worden logischerwijs door iedere patiënt veel vragen aan de orthodontist gesteld. Om tijd in de behandelstoel te besparen heeft Ortho Velp een grote lijst veelgestelde vragen (en bijbehorende antwoorden) opgesteld. Hier kunnen de patiënt snel en gemakkelijk antwoorden vinden op hun vragen.

Website ontwikkeling voor Ortho Velp Website ontwikkeling voor Ortho Velp

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Ortho Velp
Website ontwikkeling voor Ortho Velp Website ontwikkeling voor Ortho Velp Website ontwikkeling voor Ortho Velp

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze