Caffè, pizze e musica

Aan de Vismarkt in Dordrecht is sinds 2014 een prachtige pizzeria gevestigd. Wij hebben vanaf het allereerste moment meegeholpen om van Otto e Mezzo een Dordts begrip te maken. En dat is gelukt! Ruim vier jaar later komen er dagelijks vele gasten uit Dordrecht en omstreken genieten van heerlijke pizza's, drankjes en muziek. We hebben niet alleen de website gebouwd, maar ook de huisstijl ontworpen en drukwerk verzorgd.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Otto e Mezzo er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op ottoemezzo.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo

Sfeerimpressie en online menukaart

De website heeft dezelfde stijlvolle uitstraling als het restaurant en dient als sfeerimpressie en online menukaart. Door middel van smakelijke foto's wordt op de website het volledige assortiment van Otto e Mezzo uitgelicht:

Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo
Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo Website ontwikkeling voor Otto e Mezzo

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze