Menukaarten, cadeaubonnen en pizzadozen

Voor Otto e Mezzo verzorgen wij vanaf het eerste moment menukaarten, visitekaarten cadeaubonnen en pizzadozen. Met het drukwerk willen wij een brug slaan tussen offline marketing en online marketing. Daarom staat er op het drukwerk altijd een duidelijke vermelding van de website en/of een additionele webpagina.

Drukwerk voor Otto e Mezzo Drukwerk voor Otto e Mezzo

Het geheim van een goede menukaart

De indeling van een menukaart wordt snel overschat. De belangrijkste onderdelen moeten het eerst worden gezien, maar wat is belangrijk? Omdat de gasten van Otto e Mezzo de papieren menukaart alleen ín het restaurant kunnen bekijken, is het belangrijk dat de Italiaanse wijnen in het oog springen. De pizzeria wil immers geen plek zijn voor een snelle pizza, maar een plek waar je de tijd neemt voor een kwalitatief goede pizza gecombineerd met een glas Italiaanse wijn.

Daarom ziet de gast bij het openvouwen van de menukaart direct een overzicht van de wijnen. Daarnaast heeft de bladzijde met de pizza's een bordeaux rode achtergrond, want bij een pizzeria gaat het uiteindelijk tóch om de pizza's!

Drukwerk voor Otto e Mezzo
Drukwerk voor Otto e Mezzo

Over drukwerk

Met de juiste inzet van drukwerk ontstaat er synergie tussen de online en offline wereld. En dat is iets wat wij graag bereiken. Benieuwd hoe het verzorgen van drukwerk in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze