Een open en transparante uitstraling

Ortho Fleur wil met haar nieuwe orthodontiepraktijk een open en transparante uitstraling geven. Dit proberen wij ook te bereiken met de website. Met een licht webontwerp en sprekende fotografie heeft Ortho Fleur online dezelfde uitstraling als offline. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Ortho Fleur er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op orthofleur.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Ortho Fleur

Regelmatig nieuwe blogartikelen

Naast praktische informatie over orthodontie, beugels en de praktijk, worden er regelmatig nieuwe blogartikelen op de website geplaatst. Om het grote aantal blogartikelen overzichtelijk te houden, hebben we onlangs een categoriefilter toegevoegd. Met deze filter kan de bezoeker de blogartikelen sorteren in 5 categorieën:

Website ontwikkeling voor Ortho Fleur Website ontwikkeling voor Ortho Fleur

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Ortho Fleur
Website ontwikkeling voor Ortho Fleur Website ontwikkeling voor Ortho Fleur Website ontwikkeling voor Ortho Fleur

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze