Meer dan 140% groei in bezoekersaantallen

Op de website van Ortho Fleur hebben de blogartikelen een prominente plek. Met een reden, want door regelmatig nieuwe blogartikelen te schrijven laat de orthodontist zien dat zij actief is in haar vakgebied. Daarnaast wordt de website door de blogartikelen steeds beter gevonden op belangrijke zoektermen als “slotjesbeugel”, “nagelbijten” of “wanneer beugel eruit”. En dat zien we terug in de webstatistieken!

Vindbaarheid vergroten van Ortho Fleur

Online succes door content marketing

De wekelijkse blogartikelen van Ortho Fleur worden gescand door de robots van Google. Het algoritme rangschikt deze artikelen vervolgens op basis van thema en relevantie. Hoe meer relevant voor een specifiek thema, hoe hoger de score wordt.

De blogartikelen gaan specifiek in op onderwerpen omtrent orthodontie, waardoor de website van Ortho Fleur steeds beter wordt gevonden op gerelateerde zoekwoorden. Resulterend in een groei van meer dan 140% in organische (niet betaalde) bezoekersaantallen binnen een tijdsbestek van slechts één jaar!

Vindbaarheid vergroten van Ortho Fleur

Over zoekmachine marketing

Door middel van weldoordachte zoekmachine marketing laten wij de websites van onze klanten groeien en bloeien. Benieuwd hoe het vergroten van de vindbaarheid van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze