Speekseltest ter preventie van tandvleesontsteking

PerioSafe Nederland maakt preventieve speekseltesten die in een erg vroeg stadium kunnen aantonen of er in de mond een actief ontstekingsproces plaatsvind. Voor dit bedrijf hebben wij een website ontwikkeld waar de verschillende producten en praktiserende tandartsen optimaal worden uitgelicht. De producten zijn hierbij geëtaleerd in een (momenteel non-actieve) webshop, zodat PerioSafe Nederland altijd de mogelijkheid heeft om uit te breiden naar online verkoop.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van PerioSafe Nederland er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op periosafe.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland

Vind een PerioPreventie Centrum

Op de website staan, naast de producten, de aangesloten tandartsen centraal. Door middel van een kaartoverzicht met “in-page” zoekfunctie kan de bezoeker snel en gemakkelijk een PerioPreventie Centrum vinden. Daarnaast kunnen geïnteresseerde tandartspraktijken onderaan iedere pagina hun praktijknaam en telefoonnummer achterlaten, zodat ze worden teruggebeld voor een consult.

Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland

Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland Website ontwikkeling voor PerioSafe Nederland

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze