Behandelingen die het gezicht verfraaien

Bij Natuurlijk Mooier worden functionele en cosmetische behandelingen uitgevoerd in het aangezicht. De behandelaars verfraaien en verzachten het aangezicht op een natuurlijke manier, met behoud van mimiek en identiteit. Dit doen zij vanuit de klinieken in Barneveld, Grave en Helmond. Voor iedere vestiging hebben wij een website ontwikkeld waar de behandelingen en werkwijze van de huidverzorgingskliniek worden uitgelicht. Daarnaast worden op alle websites gezamenlijke nieuwsartikelen getoond, zodat de vestigingen samen werken aan een nog betere vindbaarheid in de zoekmachine.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de websites van Natuurlijk Mooier er in het echt uitzien? Neem dan een kijkje op natuurlijkmooier-barneveld.nl, natuurlijkmooier-grave.nl of natuurlijkmooier-helmond.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier

Online afsprakensysteem

Naast de informatieve webpagina's, kunnen patiënten via het online afsprakensysteem zelf een cosmetische behandeling inplannen bij de vestigingen. De afspraken worden opgeslagen in het achterliggende systeem, die de behandelaars tot in detail kunnen beheren. Zo kunnen er herinneringen worden gestuurd, afspraken worden gewijzigd en facturen worden opgemaakt.

Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier

Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier Website ontwikkeling voor Natuurlijk Mooier

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze