Moderne patiëntgerichte kliniek voor implantologie

Bij de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave werken NVOI-gecertificeerde implantologen samen met een vakkundig team om implantologische zorg van een hoge kwaliteit te leveren, gericht op de individuele wensen van de patiënt. Voor deze kliniek hebben wij een website ontwikkeld waar de werkwijze en behandeling van de implantologen worden uitgelicht. Daarnaast dient de website als kennisbank voor implantologie. Er worden regelmatig nieuwe onderzoeken en wetenschappelijke publicaties op de website geplaatst, zodat de bezoeker zich zo goed mogelijk kan inlezen over de behandeling.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op implantologiegrave.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Informatie voor verwijzers

Omdat de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave vooral wil fungeren als een verwijspraktijk, is er binnen de website een aparte rubriek voor verwijzers. Hier kunnen verwijzers alles lezen over de gebruikte implantaatsystemen en kunnen zij gemakkelijk hun patiënten via het verwijsformulier bij de kliniek aanmelden.

Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave Website ontwikkeling voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze