Meubelreparatie, -reiniging en -renovatie aan huis

De monteurs van Meubelservice Nederland repareren en reinigen meubilair in heel het land. Voor deze klant hebben wij een “algemene” website en meerdere “dienstgerichte” websites gemaakt. De dienstgerichte websites worden aangestuurd vanuit hetzelfde systeem als de algemene website, maar hebben wel een eigen domeinnaam. Hierdoor worden de websites veel beter gevonden op de desbetreffende dienst:

Bekijk de websites

Benieuwd hoe de websites van Meubelservice Nederland er in het echt uitzien? Neem dan een kijkje op meubelservicenederland.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Meubelservice Nederland

Klantbeoordelingen

Naast informatie over de diensten van Meubelservice Nederland, kunnen klanten ook hun ervaring delen op de websites. Met de beoordelingsformulieren kunnen er sterren worden gegeven op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid, service en personeel. Ons systeem berekent vervolgens een gemiddelde score. Meubelservice Nederland doet haar werk goed, want ze scoren 4,4 van de 5 sterren!

Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de websites getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Meubelservice Nederland
Website ontwikkeling voor Meubelservice Nederland Website ontwikkeling voor Meubelservice Nederland Website ontwikkeling voor Meubelservice Nederland

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze