Hoge kwaliteitsscore door dienstenwebsites

Een drietal diensten van Meubelservice Nederland heeft een eigen website, namelijk meubelreparatie, -reiniging en -renovatie. Omdat deze websites specifiek ingaan op de desbetreffende dienst, is de kwaliteitsscore in Google Adwords uitstekend. Daarom zetten wij op grote schaal advertenties in binnen de Google zoekmachine.

Vindbaarheid vergroten van Meubelservice Nederland

Concurrentie en kwaliteitsscore

Binnen de betaalde zoekresultaten wordt in theorie de adverteerder met het hoogste bod op een bepaalde zoekterm bovenaan geplaatst. Echter is de kwaliteitsscore van de website ook bepalend voor de positie van de advertentie.

De kwaliteitsscore wordt bepaald door een algoritme van Google die de mate van relevantie van het zoekwoord en de desbetreffende website bepaalt. De kosten per klik en de positie van de advertentie worden dus uiteindelijk bepaald door een combinatie van de concurrentie en de kwaliteitsscore van de website.

Vindbaarheid vergroten van Meubelservice Nederland Vindbaarheid vergroten van Meubelservice Nederland

Blogartikelen omtrent meubelreparatie en -reiniging

Naast de advertenties binnen de Google zoekmachine, publiceren wij ook blogartikelen op de websites van Meubelservice Nederland. Deze blogartikelen worden gescand door de robots van Google. Het algoritme rangschikt deze artikelen vervolgens op basis van thema en relevantie. Hoe meer relevant voor een specifiek thema, hoe hoger de score wordt.

De blogartikelen gaan specifiek in op onderwerpen omtrent meubelreparatie en -reiniging, waardoor de websites van Meubelservice Nederland steeds beter gevonden op gerelateerde zoekwoorden!

Vindbaarheid vergroten van Meubelservice Nederland Vindbaarheid vergroten van Meubelservice Nederland

Over zoekmachine marketing

Door middel van weldoordachte zoekmachine marketing laten wij de websites van onze klanten groeien en bloeien. Benieuwd hoe het vergroten van de vindbaarheid van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze