Voetbalvereniging uit Harskamp

Voor voetbalvereniging SV Harskamp hebben wij een website ontwikkeld waarvan leden en geïnteresseerden dagelijks gebruik maken. Om deze reden zijn de wedstrijdgegevens en aankomende activiteiten prominent aanwezig. Alle wedstrijdgegevens worden automatisch bijgewerkt via een koppeling met de database van de KNVB. Zo heeft de vereniging altijd de meest recente informatie beschikbaar, met een minimale werkdruk voor de vrijwilligers.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van SV Harskamp er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op svharskamp.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor SV Harskamp

Koppeling met Sportlink

Hoewel de aankomende activiteiten handmatig moeten worden toegevoegd, worden alle gegevens omtrent het programma, de uitslagen en eventuele afgelastingen automatisch bijgewerkt via een koppeling met Sportlink. Daarnaast kan de bezoeker op de website alle informatie vinden over het beleid, de teams en sponsoren van de vereniging.

Website ontwikkeling voor SV Harskamp Website ontwikkeling voor SV Harskamp

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor SV Harskamp
Website ontwikkeling voor SV Harskamp Website ontwikkeling voor SV Harskamp Website ontwikkeling voor SV Harskamp

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze