Uw rug verandert wanneer u ouder wordt

Wanneer we ouder worden neemt de botkwaliteit bij ons allemaal af. Vrouwen boven de 55 jaar worden hierin het meest getroffen omdat zij door hormoon veranderingen calcium verliezen uit hun botten. Omdat de rug verandert naarmate men ouder wordt, was de website van dr. van Gaalen verdeeld in drie leeftijdscategorieën:

  • Leeftijd van 18 tot 40 jaar
  • Leeftijd van 40 tot 65 jaar
  • Leeftijd van 65 jaar of ouder

Deze leeftijdscategorieën hebben wij uitgebeeld met drie personae:

Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen

Informatie over rugaandoeningen

De website van de chirurg informeerde over rugaandoeningen en bijbehorende behandelingen. Hierdoor konden (potentiële) patiënten zich inlezen over de symptomen en oorzaken van bijvoorbeeld een hernia, maar ook over het verloop van een operatie.

Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker werden er verschillende versies van de website getoond. Zo had de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen Website ontwikkeling voor dr. van Gaalen

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze