Complete mondzorg onder één dak

Bij Tandartsenpraktijk Grave ondersteunen de tandheelkundigen hun patiënten met hun kennis en kunde op het gebied van optimale mondzorg. Preventie is daarbij van groot belang, want voorkomen is beter dan genezen. Voor deze tandartsenpraktijk hebben wij een website ontwikkeld waar de behandelingen, tarieven en werkwijze van de tandartsenpraktijk worden uitgelicht. Daarnaast worden op de website regelmatig nieuwsberichten geplaatst, zodat de patiënt altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen binnen de praktijk.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Tandartsenpraktijk Grave er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op tandartsenpraktijkgrave.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave

Transparantie naar de patiënt

Op de website worden de verschillende expertises van Tandartsenpraktijk Grave uitgebreid besproken. Zo kan de patiënt alles lezen over de werkwijze van bijvoorbeeld de implantoloog, mondhygiënist en natuurlijk de tandarts. Door de patiënt zo goed mogelijk te informeren, zorgt de tandartsenpraktijk voor meer rust en vertrouwen in de behandelstoel.

Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave

Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave Website ontwikkeling voor Tandartsenpraktijk Grave

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze