(Sport)podologie, echografie en schoenadvies

Op de website van Podocentrum Alblasserwaard worden de verschillende expertises van registerpodoloog Ria Flokstra uitgelicht, namelijk podologie, echografie, schoenadvies en sportpodologie. Iedere expertise wordt uitgelicht met behulp van de vragen “wat?”, “voor wie?” en “waarom?”. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Podocentrum Alblasserwaard er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op registerpodoloog.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Regelmatig nieuwe blogartikelen

Naast het uitlichten van de expertises en werkwijze van Podocentrum Alblasserwaard, hebben de blogartikelen een prominente plek op de website. Via deze blog houdt Ria Flokstra haar bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen (sport)podologie en ander voetennieuws. Daarnaast vindt Google het ook erg fijn dat er regelmatig nieuwe artikelen worden gepubliceerd!

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum
Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze