De mooiste schoenen en beste voetzorg

De website van Sturris Schoenen is een samenvoeging van zowel de schoenenwinkel (Sturris Schoenen) als podologiepraktijk (Sturris Podologie) uit Yerseke. Naast een actueel overzicht van wat er in de schoenenwinkel verkrijgbaar is, kunnen de bezoekers ook controleren of een specifieke schoen geschikt is voor steunzolen. Daarnaast is er allerlei informatie beschikbaar over de werkwijze en behandelingen van Sturris Podologie.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Sturris Schoenen er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op sturrisschoenen.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen

Schoenencollectie met zoekfilter

De bezoeker kan de collectie bekijken door middel van een “in-page” filter. Zo kunnen zij zoeken op prijs, categorie, merk en geschiktheid voor steunzolen. Iedere schoen wordt vervolgens apart uitgelicht met een uitgebreide productpagina.

Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen
Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen Website ontwikkeling voor Sturris Schoenen

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze