Uitlichten van evenementen, acties en producten

Voor New Balance Benelux hebben wij allerlei webpagina's ontwikkeld om specifieke evenementen, acties en producten uit te lichten. Denk hierbij aan actiepagina's voor de Marathon Rotterdam, de nieuwe New Balance wandelcollectie, de ANWB wandelroute en een portaal naar de social media kanalen van New Balance Benelux.

Actiepagina's voor New Balance Benelux

Onderhouden van de website

Naast het ontwikkelen van actiepagina's, hebben wij ook de website van New Balance Benelux onderhouden. Wekelijks hebben wij nieuwe New Balance dealers toegevoegd aan het winkeloverzicht of een nieuwe collectie toegevoegd aan het schoenen- en kledingassortiment.

Actiepagina's voor New Balance Benelux Actiepagina's voor New Balance Benelux

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker werden er verschillende versies van de actiepagina's getoond. Zo had de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Actiepagina's voor New Balance Benelux
Actiepagina's voor New Balance Benelux Actiepagina's voor New Balance Benelux Actiepagina's voor New Balance Benelux

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze