Ruim 1200 pagina's over voet- en enkelklachten

De website van dr. van Dalen is een grote kennisbank over voet- en enkelklachten. Gedurende afgelopen 5 jaar zijn er maar liefst 45 verschillende voetklachten toegevoegd op deze website. En dat aantal blijft groeien. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van dr. van Dalen er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op voetenenkelklacht.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor dr. van Dalen

Oorzaken, klachten en behandelmogelijkheden

Alle voet- en enkelklachten zijn opgebouwd vanuit een vast stramien. Nadat de voetklacht is geïntroduceerd, kan de bezoeker meer lezen over de oorzaken, klachten en behandelingen van de desbetreffende voetklacht. De behandelingen zijn vervolgens weer onderverdeeld in verschillende niet-operatieve en operatieve behandelmogelijkheden.

Website ontwikkeling voor dr. van Dalen Website ontwikkeling voor dr. van Dalen

Interactieve klachtenwijzer

Soms weten de bezoekers niet goed hoe een voetklacht heet. Daarom kunnen de voetklachten ook worden gevonden op basis van pijnlocatie. Wij hebben een unieke klachtenwijzer ontwikkeld, waarmee de bezoeker door middel van 8 perspectieven kan aanwijzen waar hij/zij pijn heeft. Vervolgens wordt er een overzicht met mogelijke voet- en enkelklachten getoond.

Website ontwikkeling voor dr. van Dalen Website ontwikkeling voor dr. van Dalen

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor dr. van Dalen
Website ontwikkeling voor dr. van Dalen Website ontwikkeling voor dr. van Dalen Website ontwikkeling voor dr. van Dalen

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze