Rijschool in Amersfoort en omgeving

Bij Rijschool Bert van den Hoek in Amersfoort kunnen leerlingen terecht voor allerlei rijopleidingen. Van de eerste autorijles tot aan een opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Voor deze rijschool hebben wij een website ontwikkeld waar de verschillende rijopleidingen optimaal worden uitgelicht. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Rijschool Bert van den Hoek er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op rijschoolbertvandenhoek.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek

Nieuwe leerlingen door een proefles

Hoewel informatie over de verschillende rijopleidingen op de website centraal staat, wordt de bezoeker ook aangestuurd om een proefles aan te vragen. Dit kan door te klikken op de zogeheten “call to action” in de oranje balk bovenaan, maar ook via een call to action onderaan iedere informatieve pagina. Zo blijven nieuwe leerlingen zich aandienen bij de rijschool.

Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek

Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek Website ontwikkeling voor Rijschool Bert van den Hoek

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze