Een compleet pianobedrijf

Pianova is een compleet pianobedrijf. Dat betekent dat je niet alleen terecht kunt voor het kopen van een piano of vleugel, maar ook voor de huur van een instrument, voor advies en onderhoud, voor stemming en polijstwerk. Voor Pianova hebben wij een website ontwikkeld waar alle piano's, vleugels en accessoires zo goed mogelijk worden geëtaleerd. Hiervoor hebben wij zelf de volledige collectie ingespeeld en opgenomen! Komt het toch nog van pas dat Willem van kinds af aan piano speelt ;-)

We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van Pianova er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op pianova.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor Pianova

De collectie beluisteren

Met iedere piano en vleugel hebben we twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek opgenomen. Hierdoor kan de bezoeker zelf via de website de collectie van Pianova beluisteren en de piano's met elkaar vergelijken. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom wordt de bezoeker meermaals uitgenodigd om de beschikbare piano's en vleugels zelf te bespelen in de showroom van Pianova.

Website ontwikkeling voor Pianova Website ontwikkeling voor Pianova

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor Pianova
Website ontwikkeling voor Pianova Website ontwikkeling voor Pianova Website ontwikkeling voor Pianova

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze