Gefascineerd door online media

Ik ben al van kleins af aan gefascineerd door de mogelijkheden van internet. Tijdens mijn studie ben ik daarom met Rik een online mediabureau gestart, genaamd VONBRINK. Tien jaar later zijn wij nog steeds continu bezig met nieuwe online ideeën. Mijn werkzaamheden richten zich op technische ontwikkeling, copywriting en vormgeving.

Steeds weer mooie dingen maken

Mijn doel is om mijzelf steeds weer te verbeteren, nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daar leent mijn vakgebied zich uitstekend voor, omdat er altijd nieuwe ontwikkelingen zijn binnen online media!

Ontmoet Willem Vonhof

The Doors in Concert

Naast mijn werkzaamheden bij VONBRINK ben ik een klassiek pianist en groot bewonderaar van The Doors. Geïnspireerd door hun muziek ben ik in 2009 gestart met een tribute band, genaamd The Doors in Concert. Met precies dezelfde instrumenten, versterkers en uitstraling als The Doors spelen wij in de grote muziekpodia, concertzalen en theaters van Nederland, Duitsland, België, Portugal en het Verenigd Koninkrijk.

Een herbeleving van The Doors

Het doel van mijn band is om een The Doors concert te reconstrueren en hiermee het erfgoed van The Doors levend te houden. Met onze authentieke instrumenten, uitstraling en energie staan wij garant voor een onvergetelijke avond!

Ontmoet Willem Vonhof
Ontmoet Willem Vonhof Ontmoet Willem Vonhof Ontmoet Willem Vonhof