Van hobby tot eigen bedrijf

Op de middelbare school ontdekte ik via een online game de mogelijkheden van grafische software als Photoshop. Al snel besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn nieuw gevonden hobby. Toen ik dit onder de knie had, wilde ik ook websites kunnen ontwerpen. Vele uren verder kende ik de basis van HTML en CSS en maakte ik simpele websites. In het laatste jaar van de middelbare school besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken door Digitale Communicatie te gaan studeren.

Tegen het einde van de middelbare school werd ik bij Willem in de klas geplaatst en per toeval gebeurde tijdens ons eerste studiejaar hetzelfde. Zonder veel problemen doorliepen we onze studie. In een zoektocht naar meer uitdaging (en na een aantal vrijdagmiddagborrels) besloten we een bedrijf te starten. Hoe tof zou het immers zijn onze passie te kunnen storten in onze eigen projecten. Inmiddels 10 jaar verder doen wij dit nog steeds iedere dag.

Ontmoet Rik van den Brink

Reizen, muziek en sport

Naast mijn hobby, die uiteindelijk mijn werk is geworden, reis ik graag. Het liefst ga ik van de gebaande paden, wat mij de afgelopen tijd in onder andere Guatemala, Sri Lanka, Zuid-Afrika en Marokko heeft gebracht.

Wanneer ik niet aan het werk of op reis ben, zoek ik graag live muziek op. Met regelmaat vind je mij in Paradiso, De Melkweg of Tivoli. Om er ook een enigszins gezonde levensstijl op na te houden, sport ik een aantal keer per week.

Ontmoet Rik van den Brink Ontmoet Rik van den Brink Ontmoet Rik van den Brink