Meertalige website over nek- en rugaandoeningen

De website van dr. Schröder biedt informatie over de oorzaken, symptomen, diagnose en operatie van verschillende nek- en rugaandoeningen. Omdat de kliniek voor bewegingszorg van Bergman Clinics zowel Nederlandse als internationale patiënten ontvangt, is alle informatie ook beschikbaar in het Engels. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van dr. Schröder er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op rugcentrum.info. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor dr. Schröder

Regelmatig nieuwe blogartikelen

Naast de informatie over nek- en rugaandoeningen, worden er ook regelmatig nieuwe blogartikelen toegevoegd aan de website. Onderaan iedere pagina is een overzicht te vinden van de laatst gepubliceerde artikelen. Deze blogartikelen gaan dieper in op onderwerpen als roken en overgewicht of het zijn van een “goede dokter”. Dr. Schröder verwijst tijdens zijn spreekuren vaak naar deze artikelen, vandaar de nummering.

Website ontwikkeling voor dr. Schröder Website ontwikkeling voor dr. Schröder

Website ontwikkeling voor dr. Schröder Website ontwikkeling voor dr. Schröder

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor dr. Schröder
Website ontwikkeling voor dr. Schröder Website ontwikkeling voor dr. Schröder Website ontwikkeling voor dr. Schröder

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze