Onze passie, onze hobby, ons werk

Internet blijft ons steeds weer verrassen. Gefascineerd door de mogelijkheden van online media zijn wij begin 2011 gestart met VONBRINK. Wij zijn erg trots op onze klanten en alles wat we in de afgelopen jaren samen hebben bereikt. Vanuit ons monumentale Kapelhuis in hartje Amersfoort maken wij mooier werk dan ooit tevoren!

Een betere online beleving

VONBRINK zet zich in voor een betere online beleving. Wij worden heel verdrietig van ondoordachte internetcommunicatie. Daarom maken wij graag een verschil. Niet alleen voor u, maar ook voor onze eigen gemoedstoestand.

Onze visie

Eigenlijk zijn we nooit tevreden. Wij willen onszelf steeds weer verbeteren, nieuwe inzichten opdoen en nieuwe uitdagingen aangaan. Alles met als doel om onze klanten nu en in de toekomst een zo goed mogelijk product te bieden: vernieuwende online (en offline) media die doelgroepen bereikt en doelen behaalt.

Integratie van offline marketing en online marketing

Hoewel wij ons voornamelijk profileren als een online mediabureau, willen wij ook steeds meer offline media verzorgen voor onze klanten. Denk hierbij aan pakkende huisstijlen, maar ook drukwerk. Wij slaan een brug tussen offline marketing en online marketing. De doelgroep ziet immers meer dan alleen een beeldscherm.

Visie en missie van VONBRINK