Een team van Hielspecialisten

Het Hielpijncentrum is een collectief van hielspecialisten. Op de website stellen wij de aangesloten specialisten voor en bespreken we de oorzaken, symptomen en behandelingen van allerlei hielklachten. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van het Hielpijncentrum er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op hielpijncentrum.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Nieuwe blogartikelen en ervaringen

Naast de informatie over hielklachten en de aangesloten specialisten en praktijken, worden er regelmatig nieuwe blogartikelen en ervaringen op de website geplaatst. Om het grote aantal blogartikelen overzichtelijk te houden, hebben we een categoriefilter ontwikkeld. Met deze filter kan de bezoeker de blogartikelen sorteren in 5 categorieën:

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum
Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum Website ontwikkeling voor het Hielpijncentrum

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze