Meer dan 110% groei in bezoekersaantallen

Op de website van het Hielpijncentrum hebben de blogartikelen en patiëntervaringen een prominente plek. Met een reden, want door regelmatig nieuwe blogartikelen te schrijven laten de hielspecialisten zien dat zij actief zijn in hun vakgebied. Daarnaast wordt de website door de blogartikelen steeds beter gevonden op belangrijke zoektermen als “hielklachten”, “hielpijn” of “artrose hiel”. En dat zien we terug in de webstatistieken!

Vindbaarheid vergroten van het Hielpijncentrum

Online succes door content marketing

De blogartikelen van het Hielpijncentrum worden gescand door de robots van Google. Het algoritme rangschikt deze artikelen vervolgens op basis van thema en relevantie. Hoe meer relevant voor een specifiek thema, hoe hoger de score wordt.

Omdat de blogartikelen specifiek ingaan op onderwerpen omtrent hielklachten, wordt de website van het Hielpijncentrum steeds beter gevonden op gerelateerde zoekwoorden. Resulterend in een groei van meer dan 110% in bezoekersaantallen in een tijdsbestek van slechts één jaar. Daarnaast zijn de organische (niet-betaalde) bezoekersaantallen gegroeid met maar liefst 200%!

Vindbaarheid vergroten van het Hielpijncentrum

Over zoekmachine marketing

Door middel van weldoordachte zoekmachine marketing laten wij de websites van onze klanten groeien en bloeien. Benieuwd hoe het vergroten van de vindbaarheid van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze