Bewegingsklachten tijdens sport en dagelijks leven

Dr. Moen behandelt bewegingsklachten van topsporters tot niet-sportende mensen. Daarom richt de website zich op klachten die in zowel sport als het dagelijks leven voor komen. De bezoeker kan op de website alles lezen over bijvoorbeeld heupslijtage of een tenniselleboog. We werken iedere dag aan de uitbreiding en verbetering van deze website. Niet alleen door website ontwikkeling, maar ook door zoekmachine marketing en social media onderhoud.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van dr. Moen er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op sportenbewegingsarts.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor dr. Moen

Horizontaal ontwerp

Uniek aan het ontwerp van de website is de horizontale indeling. Het hoofdmenu en submenu zijn altijd aan de linkerzijde van het scherm te vinden. De inhoud van de website beweegt hierdoor langs de menu's. De mobiele gebruikers zien echter wél een verticaal ontwerp, gezien een horizontale indeling niet goed werkt op een klein scherm.

Website ontwikkeling voor dr. Moen Website ontwikkeling voor dr. Moen

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor dr. Moen
Website ontwikkeling voor dr. Moen Website ontwikkeling voor dr. Moen Website ontwikkeling voor dr. Moen

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze