Meer dan 540% groei in bezoekersaantallen

Op de website van dr. Moen hebben de blogartikelen een prominente plek. Met een reden, want door regelmatig nieuwe blogartikelen te schrijven laat de sportarts zien dat hij actief is in zijn vakgebied. Daarnaast wordt de website door de blogartikelen steeds beter gevonden op belangrijke zoektermen als “knie injectie”, “nachtspalk achillespees” of “injectie in heup”. En dat zien we terug in de webstatistieken!

Vindbaarheid vergroten van dr. Moen

Online succes door content marketing

De blogartikelen van dr. Moen worden gescand door de robots van Google. Het algoritme rangschikt deze artikelen vervolgens op basis van thema en relevantie. Hoe meer relevant voor een specifiek thema, hoe hoger de score wordt.

De blogartikelen gaan specifiek in op onderwerpen omtrent sport- en bewegingsklachten, waardoor de website van dr. Moen steeds beter wordt gevonden op gerelateerde zoekwoorden. Resulterend in een groei van meer dan 540% in organische (niet betaalde) bezoekersaantallen binnen een tijdsbestek van slechts één jaar!

Vindbaarheid vergroten van dr. Moen

Over zoekmachine marketing

Door middel van weldoordachte zoekmachine marketing laten wij de websites van onze klanten groeien en bloeien. Benieuwd hoe het vergroten van de vindbaarheid van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze