Blad voor de mond

De website van RAUW magazine bestond uit een verzameling van voorproefjes van artikelen uit het (helaas geannuleerde) tijdschrift. Hoewel de eerste editie van het tijdschrift nog moest verschijnen, kreeg de bezoeker door de website alvast een beeld van RAUW: een ‘Saignant’ magazine, een hebbedingetje voor mannen (en vrouwen) met smaak.

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Informatie voor adverteerders

Hoewel de voorproefjes van de artikelen centraal stonden, richtte de website zich ook op potentiële adverteerders. Het magazine bestond destijds nog maar kort en was daarom druk op zoek naar meer adverteerders.

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker werden er verschillende versies van de website getoond. Zo had de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze