Blad voor de mond

De website van RAUW magazine bestaat uit een verzameling van voorproefjes van artikelen uit het tijdschrift. Hoewel de eerste editie van het tijdschrift nog moet verschijnen, krijgt de bezoeker door de website alvast een beeld van wat komen gaat: een ‘Saignant’ magazine, een hebbedingetje voor mannen (en vrouwen) met smaak.

Bekijk de website

Benieuwd hoe de website van RAUW er in het echt uitziet? Neem dan een kijkje op rauwmagazine.nl. Klik op de onderstaande knop!

Bekijk de website

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Informatie voor adverteerders

Hoewel de voorproefjes van de artikelen centraal staan, richt de website zich ook op potentiële adverteerders. Het magazine bestaat nog maar kort en is daarom druk op zoek naar meer adverteerders!

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Alle apparaten, browsers en schermgroottes

Afhankelijk van het apparaat en schermgrootte van de bezoeker worden er verschillende versies van de website getoond. Zo heeft de bezoeker altijd de meeste optimale weergave voor zich. Denk hierbij aan verschillen in tekstgrootte, tekstvakken en menu opbouw, maar ook technische aspecten als bestandsgrootte en laadtijd.

Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine Website ontwikkeling voor RAUW magazine

Over websites

Nederlanders zijn altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om als bedrijf online sterk aanwezig te zijn. Benieuwd hoe het bouwen van websites in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze