Driemaal per week een nieuw bericht

Voor Rijschool Bert van den Hoek plaatsen wij driemaal per week een nieuw bericht op de Facebook- en Twitterpagina. Op deze kanalen bespreken wij allerlei onderwerpen met betrekking tot rijopleidingen, tips voor theorie- of praktijkexamens, verkeerssituaties en geslaagde leerlingen. Door de frequente berichten blijft Rijschool Bert van den Hoek actief op social media. Een belangrijke zaak, want slecht beheer en onderhoud is dodelijk voor de uitstraling van de rijschool.

Bekijk de Facebookpagina

Social media onderhouden van Rijschool Bert van den Hoek

Interactie met de doelgroep

Naast het plaatsen van berichten, krijgen wij via social media veel vragen binnen van de doelgroep. Vaak kunnen wij zelf binnen korte tijd een gedegen antwoord geven, maar bij technische vragen spelen wij deze eerst door aan Rijschool Bert van den Hoek. Door veel interactie behoudt de rijschool een goede relatie met haar doelgroep.

Over social media onderhoud

Wij blijven met de doelgroep van onze klanten in gesprek, over belangrijke en onbelangrijke zaken. Benieuwd hoe het onderhoud van de social media van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze