Meer dan 50.000 bezoekers per maand

De website van dr. van Dalen is een enorme kennisbank over voet- en enkelklachten, waar nog regelmatig nieuwe voetklachten aan worden toegevoegd. Google wordt blij van de 1.200 goede kwalitatieve pagina's, want de website van de chirurg staat al jaren bovenaan in de zoekresultaten! Door de goede positie in de zoekresultaten heeft voetenenkelklacht.nl inmiddels al meer dan 50.000 bezoekers per maand.

Vindbaarheid vergroten van dr. van Dalen

Niet-betaalde zoekresultaten

Door het toenemende aantal goede kwalitatieve pagina's over voet- en enkelklachten, wordt de website steeds beter gevonden in de niet-betaalde zoekresultaten. De website heeft een uitstekende positie in de zoekresultaten van belangrijke zoektermen als “pijn onder voet”, “pijnlijke achillespees” of “zenuw voorvoet”. Momenteel is ruim 76% van de bezoekers afkomstig vanuit afkomstig vanuit niet-betaalde zoekresultaten.

Vindbaarheid vergroten van dr. van Dalen

Betaalde zoekresultaten

Hoewel het merendeel van de bezoekers afkomstig is vanuit niet-betaalde zoekresultaten, zijn er ook bezoekers vanuit betaalde zoekresultaten. Zo zetten wij advertenties in op zoekwoorden die overeenkomen met symptomen van het neuroom van Morton. Dit is een voetklacht waar de chirurg graag meer patiënten voor wilt ontvangen.

Vindbaarheid vergroten van dr. van Dalen

Over zoekmachine marketing

Door middel van weldoordachte zoekmachine marketing laten wij de websites van onze klanten groeien en bloeien. Benieuwd hoe het vergroten van de vindbaarheid van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze