Wekelijks een nieuw bericht

Voor Podocentrum Alblasserwaard plaatsen wij wekelijks een nieuw bericht op de Facebook- en Twitterpagina. Op deze kanalen bespreken wij allerlei onderwerpen met betrekking tot podologie, nieuwe blogartikelen en behandelingen van voet- en houdingsklachten. Door de frequente berichten blijft Podocentrum Alblasserwaard actief op social media. Een belangrijke zaak, want slecht beheer en onderhoud is dodelijk voor de uitstraling van de podologiepraktijk.

Bekijk de Facebookpagina

Social media onderhouden van Podocentrum Alblasserwaard

Interactie met de doelgroep

Naast het plaatsen van berichten, krijgen wij via social media veel vragen binnen van de doelgroep. Vaak kunnen wij zelf binnen korte tijd een gedegen antwoord geven, maar bij zorgvragen spelen wij deze eerst door aan Podocentrum Alblasserwaard. Door veel interactie behoudt Podocentrum Alblasserwaard een goede relatie met haar doelgroep.

Social media onderhouden van Podocentrum Alblasserwaard

Over social media onderhoud

Wij blijven met de doelgroep van onze klanten in gesprek, over belangrijke en onbelangrijke zaken. Benieuwd hoe het onderhoud van de social media van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze