Driemaal per week een nieuw bericht

Voor de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave plaatsen wij driemaal per week een nieuw bericht op de Facebook- en LinkedInpagina. Op deze kanalen bespreken wij allerlei onderwerpen met betrekking tot implantologie, tandheelkunde en technische innovaties. Door de frequente berichten blijft de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave actief op social media. Een belangrijke zaak, want slecht beheer en onderhoud is dodelijk voor de uitstraling van de kliniek.

Bekijk de Facebookpagina

Social media onderhouden van de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Interactie met de doelgroep

Naast het plaatsen van berichten, krijgen wij via social media veel vragen binnen van de doelgroep. Vaak kunnen wij zelf binnen korte tijd een gedegen antwoord geven, maar bij zorgvragen spelen wij deze eerst door aan de Expertise Kliniek voor Implantologie Grave. Door veel interactie behoudt de kliniek een goede relatie met zijn doelgroep.

Over social media onderhoud

Wij blijven met de doelgroep van onze klanten in gesprek, over belangrijke en onbelangrijke zaken. Benieuwd hoe het onderhoud van de social media van onze klanten in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze