Vrouwelijkheid, elegantie en natuur

Natuurlijk Mooier biedt behandelingen die het gezicht mooier maken op een natuurlijke manier. De huisstijl richt zich op een combinatie van vrouwelijkheid, elegantie en natuur. Dit wordt bereikt door middel van kleurgebruik en symboliek. Zo is de vlinder met haar natuurlijke schoonheid het uitgangspunt voor het beeldmerk. Daarnaast staat de strik symbool voor een geschenk. In dit geval een geschenk voor jezelf.

Huisstijl voor Natuurlijk Mooier Huisstijl voor Natuurlijk Mooier Huisstijl voor Natuurlijk Mooier

Over het lettertype

De lettertypes ‘Raleway’ en ‘Roboto’ zijn gekozen om de huisstijl te vertegenwoordigen. Beide lettertypes zijn schreefloos lettertype en worden gekenmerkt door een goede leesbaarheid zowel op papier als digitaal.

Raleway is een uitgesproken lettertype vanwege haar ronde (natuurlijk) vormen. Het lettertype kan in verschillende vormen worden gebruikt om accenten in de huisstijl aan te brengen. Denk hierbij aan koppen, highlights en quotes en natuurlijk de tekst in het logo. Roboto is een regulier lettertype, dat uitstekend geschikt als ondersteuning voor Raleway. Dit lettertype wordt in de huisstijl gebruikt als paragraaf.

Huisstijl voor Natuurlijk Mooier

Over het kleurenschema

Voor Natuurlijk Mooier is een breed kleurenspectrum bepaald. Deze bestaat uit een kern (1. de volle kernkleuren) en een buitenste ring (2. de sfeer- en accentkleuren).

Huisstijl voor Natuurlijk Mooier Huisstijl voor Natuurlijk Mooier

Over huisstijlen ontwerpen

Een sterk merk begint bij een goede uitstraling, daarom ontwerpen wij unieke logo's en huisstijlen. Benieuwd hoe het ontwerp van een nieuwe huisstijl in zijn werk gaat? Bekijk onze werkwijze via de onderstaande knop.

Bekijk onze werkwijze